Kerkesa forma
Galeria
Video Galeria
Ministri i Infrastrukturės, Fehmi Mujota, vizitoi fillimin e punimeve pėr rikonstruimin e rrugės regjionale Han – Muzeqinė - Koshare

Ministri i Infrastrukturės, Fehmi Mujota, vizitoi fillimin e punimeve pėr rikonstruimin e rrugės regjionale Han – Muzeqinė - Koshare

Prishtinë, 29 gusht 2014   Sot ministri i Infrastrukturës, Fehmi Mujota bashke me Kryetarin e Komunës se Shtimes Naim Ismajli dhe me bashkëpunëtorë, vizitoi fillimin e punimeve per rikonstruimin e rruges regjionale R207 Han ( Gjurkovc) – Muzeqinë – Koshare. Segmenti Muzeqinë - Koshare kap nje gjatësi prej 7 km,... më shumë

Ministri Mujota vizitoi punimet nė autostradėn Prishtinė-Hani i Elezit

Ministri Mujota vizitoi punimet nė autostradėn Prishtinė-Hani i Elezit

14 gusht 2014   Sot ministri i Infrastrukturës, Fehmi Mujota, me bashkëpunëtorë, vizitoi punimet në autostradën Prishtinë – Hani i Elezit në fshatin Uglar afër... më shumë